Marmer kristalliseren Utrecht

Het kristalliseren herstelt de glans van uw marmeren vloer.

Marmer kristalliseren is een snelle en effectieve methode om glans te herstellen. Een gekristalliseerde vloer heeft een glimmende toplaag en ziet er weer prachtig uit.

Kristalliseren is een effectief middel tegen doffe plekken en slijtage

Wanneer er doffe vlekken in uw vloer zitten of een zogenaamde "loop" (een dof spoor in het natuursteen veroorzaakt door kleine krasjes/slijtage) dan is kristalliseren een perfecte oplossing voor uw situatie.Een professioneel kristalliseermiddelEen kristalliseermiddel is een zuurhoudende vloeistof waarmee de vloer wordt bewerkt.Er zijn vele kristalliseermiddelen in omloop. Wij hebben verschillende producten getest en zijn uiteindelijk op een product uitgekomen dat in alle gevallen de beste resultaten geeft.Met onze ervaring weten we zeker dat u de beste resultaten krijgt.

Kristalliseren geeft een rijke glans aan uw marmer.

Door uw vloer te kristalliseren krijgt uw vloer een prachtige volle en chique glans. Zo herstellen we de pracht en praal van uw marmer. Ook als uw vloer al jaren oud is. Door onze kennis, producten en technieken te combineren krijgen we iedere vloer weer mooi.

Werkgebied: Regio Utrecht